Μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα με τον γάμο σας

Η πιο περίπλοκη ερώτηση για τα κορίτσια είναι να κάνετε για να φαίνεστε ευχάριστα. Είναι στη φύση του ανθρώπου να σταματά στο προσκήνιο όλη την ώρα. Άνθρωποι, γυναίκες, πράγματι, για να βοηθήσουν να εκτιμηθούν και να τους θαυμάσουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το άτομο άρεσε κάθε μεμονωμένη κακία φαίνεται πιο όμορφη από άλλες γυναίκες αυτής της κοινωνίας.

Υπάρχει μια εμπειρία που κάποιος απλά αγόρασε ένα δημοφιλές ψεύτικο κόσμημα, σας αρέσει να το φοράτε παντού μόνο για ένα χρονικό διάστημα, και στη συνέχεια να το βάζετε Χειροποιητα Κοσμηματα στο ράφι για μήνες, μια μέρα πραγματικά θέλετε να το ξανακάνετε, έχει γίνει ήδη σκουριασμένο, λεκιασμένο ή αποχρωματισμένο; Εάν συμβεί αυτό, σημαίνει ότι το ψεύτικο κόσμημα έχει οξειδωθεί και μπορεί επίσης να προκαλέσει χημική απόκριση στο δέρμα μέσα στο να τολμήσετε να το χρησιμοποιήσετε.

Τι αφορά τις τιμές; Πώς συγκρίνονται με ποια ανακοίνωση πωλούνται παρόμοια χειροποίητα κοσμήματα; Μην υποθέσετε ότι το κόσμημα μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακή! Η υποτιμολόγηση μπορεί να δώσει στη Χειροποιητα Κοσμηματα ότι τα κοσμήματά σας είναι κακής ποιότητας ή δεν έχετε καμία εμπιστοσύνη στη σχεδιαστική σας ικανότητα. Μερικές φορές η αύξηση των τιμών αυξάνει το εισόδημα.

Είναι τα κοσμήματά σας παρόμοια με τις επικρατούσες τάσεις χρώματος και μεγέθους; Φυσικά, πιθανώς η απογοήτευση να υπαγορεύεται εντελώς από τη μανία της τελευταίας μόδας, αλλά μπορεί να έχετε προβλήματα με την πώληση σκουλαρίκια με μικρά κουμπιά, όταν η πιο καυτή τάση στα σκουλαρίκια είναι η κούνια που ξεσκονίζει τους ώμους. Όταν συμβαίνει η μεγάλη χρωματική τάση της χρονιάς που σχετίζεται με το να είσαι παστέλ, είναι λογικό να ψωνίσεις κοσμήματα που να ταιριάζουν με τις τρέχουσες χρωστικές ενδυμάτων. Μπορεί να έχετε πρόβλημα εάν τα κοσμήματά σας αποτελούνται κυρίως από σκούρες, απαλές αποχρώσεις.

Πολλά κουτιά έχουν επιλογή αναπαραγωγής μουσικής μόλις ανοίξει το κουτί. Μερικοί θα έχουν στο Jewish Shop μια μπαλαρίνα που χορεύει ή μια ειδική φωτογραφία ή νότα. Άλλα κουτιά κοσμημάτων μπορεί να φαίνονται σαν κορνίζες για μεγαλύτερη ασφάλεια. Υπάρχουν εκατοντάδες σχεδιαστικές επιλογές.

Μια μικρή τρύπα δεν πρέπει να είναι πρόβλημα, σωστά; Η κόλλα και ο σοβάς θα κάνουν εξίσου καλά! Οχι τόσο γρήγορα. Μόλις ένα shofar έχει ένα βαθούλωμα ή ρωγμή σε αυτό, δεν θα επιδιορθωθεί — καθίσταται απαγορευμένο στην περιοχή και το Judaica δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια συναγωγή στο Rosh Hashana ή στο Yom Kippur.

Αν συνήθως δεν σας αρέσει ο λογαριασμός όταν το επιλέγετε μετά από υπερβολική χρήση, έχουμε υπηρεσίες ανανέωσης εφ’ όρου ζωής που σας βοηθούν να ανανεώσετε το κόσμημα και μπορεί να το παρουσιάσουμε στη νεότερη γενιά σαν ένα ωραίο δώρο από ηλικιωμένους peel.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα κοσμήματα είναι ένα καυτό αντικείμενο μεταξύ των ατόμων. Ανεξάρτητα από την ηλικία, οι άνθρωποι δεν μπορούν παρά να κοιτάζουν με δέος αυτά τα κομμάτια της υπέροχης χειροτεχνίας. Σε περίπτωση που δείτε κοσμήματα και σκεφτείτε την ανάγκη να το αποκτήσετε, συγκεκριμένα να θυμάστε προσεκτικά γκάφα από αν είστε.